• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase


ORSOVA INCEPE SA RESPIRE AER CURAT! FLORICOLA INTERVINE SI COLECTEAZA DESEURILE!

 

Chiar daca nu a fost aprobat tariful solicitat de catre operatorul Floricola, tarif ce se bazeaza pe defalcarea servicilor si a costurilor orsovenii vor respira in cateva zile aer curat de vara. Operatorul intervine si de maine 1 IUNIE reia colectarea gunoaielor totul in spiritul de buna credinta fata de comunitate. Cat despre primar o celebra reclama ar putea contura si mai bine descrierea : Betmen, Betmen in continuare cu serviciul pe care-l tot moseste parca din Ianuarie 2017 de a bagat Orsova in gunoaie.

 

 

 

 

 

AU INCEPUT SA RIDICE MASINILE PARCATE NEREGULAMENTAR

 

Nu au glumit si s-au apucat de treaba. Astfel masinile parcate neregulamentar in Turnu Severin au inceput sa fie ridicate. indiferent ca sunt abandonate sau parcate neregulamentar Politia Locala a demarat actiunea de ridicare a masinilor. Costurile sunt destul de piperate, Doar daca se prezinta macaraua si nu iti este luata masina pentru ca ai venit la timp totul costa 100 de lei plus amenda aplicata de Politia Locala.

 

 

 

 

 

CUPA CAZANESTI LA FOTBAL EDITIA A III-a

 

Cupa Cazanesti la fotbal s-a desfasurat si anul acesta ajungand astfel la cea de-a treia editie. Stadionul din comuna Cazanesti judetul Mehedinti a primit meciurile de fotbal ale echipalelor claselor I-VIII ale scolilor din Cazanesti, Izvorul Barzii, Sisesti si Floresti. Competitia a fost organizata pe doua niveluri si anume clasele I-IV si clasele V-VIII .
Campionatul de fotbal este parte din structura scoli altfel si se doreste a obisnui elevii claselor primare si gimnaziale cu munca si increderea in echipa, performanta si dorinta de a fi invingatori, dar si promovarea sportului de masa in speta fotbalul.
Primarul Comunei Cazanesti Ovidiu Ladaru a inmanat capitanilor de echipa si profesorilor de sport, cupele si medalile in urma clasamentului final.

 

 

 

SI-A FACUT DREPTATE CU PUMNUL

 

Un copil a fost plenit peste fata si piept cu pumnul de catre parintele altui copil nemultumit probabil de faptul ca cei doi copii se luasera la harta. Astfel acesta a aplanat conflictul printr-un pumn aplicat micutului in zona fetei si a toracelui. Totul a iesit la iveala cand filmarea a fost publicata pe internet si mama copilului batut aflata in Germania a vazut ce pateste copilul ei acasa. Totul s-a intamplat in satul Orevita Mare, sat apartinator al orasului Vanju Mare.

 

 

 

VISAN ALBALASI SEVER SURPRIZA ALEGERILOR LOCALE LA SIMIAN

 

Visan Albalasi Sever este surpriza alegerilor partiale locale din judetul Mehedinti. Acesta a ales sa candideze independent pentru demnitatea publica de primar al comunei Simian din Judetul Mehedinti. Originar din comuna Simian, Sever Albalasi isi doreste dezvoltarea localitatii prin locuri de munca si relocarea diverselor activitati economice din Turnu Severin in comuna Simian.

 

 

 

EMILIAN VALCU CANDIDATUL PNL PENTRU PRIMARIA SIMAN

 

Cnadidatul PNL din anul 2012 la fotoliul de primar al comunei Simian Emilian Valcu, a intrat in cursa alegerilor partiale pentru primaria comunei Simain. Acesta isi doreste sa ajunga primarul celei mai mari comune din judetul Mehedinti avand o agenda promitatoare.

 

 

 

CONSILIERII HARTUITI CHIAR IN CONSILIUL LOCAL

 

Itele rezilierii contractului de catre Primarie printr-o hotarare a Consiliului Local cu operatorul de salubirtate din Orsova incep sa iasa la iveala. Astfel inafara faptului ca operatorului ii refuza cresterea tarifului odata cu schimbarea legislatiei si impunerea de catre guvern a unei contributii de mediu la tona de gunoi colectat, bani pe care operatorul trebuie sa ii incaseze si apoi sa-I plateasca fondului de mediu, adica tranzitoriu, dar la alti operatori aceasi primariei plateste pana la ultimul ban totul, inclusiv aceasta taxa, acum s-a aflat cum se adopta unele hotarari mai interesante. Astfel se convoaca sedintele si se aduc 150-200 de oameni de nadejde in sala care incep sa urle sa tipe, sa injure consilierii, iar pana la urma se cedeaza, din partea celor din urma.

 

 

 

RTVGalaxy.ro