• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase


ADRIAN CICAN REVINE CA MANAGER LA SPITALUL MUNICIPAL ORSOVA

 

Adrian Cican anunță că se va întoarce manager la spitalul din Orșova în urma unei decizii luată de Tribunalul Mehedinți, prin care acesta a contestat decizia primăriei Orșova. Primarul Orșovei Marius Stoica l-a demis din funcția de manager al Spitalului Municipal Orșova pe Adrian Cican, începând cu data de 15 ianuarie. Edilul a emis o dispoziție prin care a anunțat că încetează Contractul de Management încheiat între Primăria Municipiului Orșova și Spitalul Municipal Orșova.
 
 
 
 

Fratele lui Mirel Radoi, in stare grava dupa ce a cazut de la etajul 4

 

Fratele lui Mirel Radoi, Mihai, ar fi cazut de la etajul patru, iar primele informatii arata ca ar fi vorba despre o tentativa de sinucidere. Motivul gestului lui Mihai Radoi ar fi divortul de sotia sa. Incidentul a avut loc in Turnu Severin in jurul orei 12.00. Vecinii au dezvaluit ca incidentul a avut loc dupa o cearta intre Mihai Radoi si sotia acestuia. Conform informatiilor locale, sotia lui Mihai Radoi este cea care a apelat la 112. Medicii i-au acordat primele ingrijiri medicale, nefiind cunoscuta starea sa in prezent. La fata locului au venit si echipaje de Politie pentru a determina daca a fost vorba de un accident sau tentativa de sinucidere. Mihai Radoi a suferit un traumatism cranian si o fractura la picior.
 
 
 

TARG DE NUNTI LA PALATUL CULTURII DIN TURNU SEVERIN

 

NUNTA LA PALAT a fost in fapt tragul de nunti organizat in Turnu Severin la Palatul Culturii Teodor Costescu unde cele mai noi tendinte in organizarea evenimentelor au fost prezentate. Prajiruir, torturi, aranjamente, servicii foto si video, modele de rochii si de frac ori tematica aleasa pentru evenimente de nunta sau botez au fost expuse in acest sfarsit de saptamana. Deschiderea a fost realizata de primarul municipiului Turnu Severin, Marius Screciu.
 
 
 

PROIECT ANTI-LENE PROMOVAT DE LIBERALII SEVERINENI

 

Conditii mai stricte de verificare a celor care sunt beneficiari ai legii 416 se doresc a fi adoptate la propunerea viceprimarului Daniel Carjan, in Drobeta Turnu Severin. Odata cu modificarea legii 416 din toamna trecuta, autoritatile publice locale au puteri sporite in cazul beneficiarilor de ajutor social. Astfel proiectul de hotarare isi propune o verificare mai amanuntita a beneficiarilor ajutorului social si identificarea societatilor comerciale care au nevoie de forta de munca care sa fie orientate catre cei ce se incadreaza in legea 416/2001 modificata.
 
 
 

ZIUA RASULUI SI A FERICIRII SARBATORITA DE ALDE MEHEDINTI

 

ALDE Mehedinti a indemnat severinenii intalniti pe strada sa rada si sa zambeasca cu ocazia zilei de 8 februarie considerata a fi Ziua Rasului si a Fericirii. Severinenii care au ras sau care au cantat ori spus bancuri au primit cate o punga de chipsuri.
 
 
 

12 CAZURI DE RUJEOLA IN JUDETUL MEHEDINTI

 

30 de noi cazuri de rujeola au fost inregistrate in doar cateva zile in doar 8 judete din tara, mai exact in perioada 28 ianuarie-01 februarie. In total in Romania sunt inregistrate peste 15.700 de cazuri de rujeola. De la inceputul anului 2019 in judetul Mehedinti au fost inregistrate 12 cazuri de rujeola. In Drobeta Turnu Severin au fost inregistrate 4 cazuri precum si in comuna Ilovat. Cate un caz la Dudasul Cernetiului, in satul Plopi comuna Tamna, sat Simian si sat Copacioasa comuna Floresti
 
 
 

SE REIA LICITATIA PENTRU DJ 606B BUNOAICA CIRESU

 

Contractul de finantare semnat de catre Presedintele Consiliului Judetean Mehedinti in urma cu 1 an si jumatate este in atentia forului judetean. Este vorba despre drumul 606B tronsonul Bunoaica Cirescu drum in lungime de 5 km care a fost incadrat spre modernizare si reparatii capitale prin fonduri Transfrontaliere Romania – Serbia. Consiliul Judetean a organizat mai multe licitatii dar de fiecare data ori nu s-a inscris nimeni, ori preturile oferite au fost unele ce au depasit bugetul alocat. Odata cu cresterea inflatiei, a preturilor la materiale de constructii specifice sectorului rutier, a cresterii lefurilor si a mai multor altor factori care influenteaza direct costul final pe langa cei 1,2 milioane de euro bani europeni se va stabili si o suma separata in completarea pentru ca intr-un final sa se reia licitatiile si sa se gaseasca un constructor care sa modernizeze acest sector de drum.
Crontractul de finantare semnat de catre Presedintele Consiliului Judetean Mehedinti in urma cu 1 an si jumatate este in atentia forului judetean. Este vorba despre drumul 606B tronsonul Bunoaica Cirescu drum in lungime de 5 km care a fost incadrat spre modernizare si reparatii capitale prin fonduri Transfrontaliere Romania – Serbia. Consiliul Judetean a organizat mai multe licitatii dar de fiecare data ori nu s-a inscris nimeni, ori preturile oferite au fost unele ce au depasit bugetul alocat. Odata cu cresterea inflatiei, a preturilor la materiale de constructii specifice sectorului rutier, a cresterii lefurilor si a mai multor altor factori care influenteaza direct costul final pe langa cei 1,2 milioane de euro bani europeni se va stabili si o suma separata in completarea pentru ca intr-un final sa se reia licitatiile si sa se gaseasca un constructor care sa modernizeze acest sector de drum.
 
 
RTVGalaxy.ro