• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase


INFO TRAFIC

InoTrafic – Colaborarea institutionala dintre organele statului si mass-media este privita si tratata cu maxima seriozitate de echipa Galaxy FM. Cetatenii avand posibilitatea sa fie informatii direct de la sursa  despre cele mai noi stiri din traffic ( blocaje, accidente, trafic ingreunat ori fenomene meteo ce pot influenta siguranta participantilor la traficul rutier )

 

 

 

PostMeridian Galaxy

PostMeridian Galaxy – Emisiunea care-ti aminteste ca si tu esti om si poti lua aminte din exemplele altora.Stirile despre oameni de succes sau despre oameni care au perseverat in misiunea lor fie ca este vorba de vedete, artisti, profesori, politicieni  ori oameni de zi cu zi. Fie ca esti in mediul rural sau in cel urban daca ai veste, o poti transmite cu ajutorul nostru.

Meridian Galaxy

Meridian Galaxy – Este emisiunea care te face sa te concentrezi cat mai mult asupra lucrurilor tale ce le desfasori. Indiferent ca esti in masina, la birou,acasa sau intr-un magazine, Galaxy FM este langa tine cu stiri mondene, viata vedetelor este pusa in eter, sterile show-biz ori evenimentele economice sunt verificate si apoi duse pana la urechile oamenilor.

1 Hour Non-Stop TOP 30 Gmusic

Asculta Most Wanted Hottest Hits numai aici la Galaxy Fm. In fiecare zi i-ati dreptul la o ora de muzica fara intrerupere. Incepi cu 13-14 si mai apoi cu 17-18. Cele mai tari piese care sunt incluse cele mai bune topuri nationale si internationale, mare parte dintre ele POWERPLAY la Galaxy FM

RTVGalaxy.ro