• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

starea de spirit

Starea de Spirit

 

STAREA DE SPIRIT - Vocea cetatii, vocea cetateanului care prin intermediul postului de radio Galaxy isi poate face auzita parerea. Ascultatorii sunt partenerii nostril, iar acestia de cele mai multe ori sunt cei care semnaleaza subiectele locale de interes. Rubrica are un mare success fiind difuzata la Galaxy FM, devenind o traditie atat a postului de radio cat si a comunitatii.

 

 

Asculta STAREA DE SPIRIT

 

STIRILE GALAXY FM

STIRI  - Stirile Galaxy FM sunt calde, impartial si exacte. Corespondentii nostri si colaboratori sunt in miezul evenimentelor, fie ele politice, administrative, culturale, sociale sau umanitare. Stirile sunt redactate de o echipa de profesionisti, pasionati de mass/media, pentru care informatia exacta si impartialitatea sunt cele mai importante repere. Stirile sunt alcatuite din stiri locale, regionale, nationale si internationale.

Actual Regional

ACTUAL RGIONAL – Judetele sunt luate pas cu pas. Tot ce este mai important din fiecare judet in care Galaxy FM este partenerul cetateanului este difuzat in acesta rubrica. Nu scapa nimic, iar fiecare locuitor este informat operativ la cele intamplate atat in judetului lui cat si in judetele vecine. Rubrica  cu mare traditie de zeci de ani se dovedeste a fi foarte utila mai ales in contextul recent al regionalizarii.

Asculta stirea

RTVGalaxy.ro