• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase


Arie Acoperire si RateCard TV

It appears your Web browser is not configured to display PDF files. No worries, just click here to download the PDF file.

 

Arie Acoperire si RateCard RADIO

It appears your Web browser is not configured to display PDF files. No worries, just click here to download the PDF file.

Istoric

STIRI  - Stirile Galaxy FM sunt calde, impartial si exacte. Corespondentii nostri si colaboratori sunt in miezul evenimentelor, fie ele politice, administrative, culturale, sociale sau umanitare. Stirile sunt redactate de o echipa de profesionisti, pasionati de mass/media, pentru care informatia exacta si impartialitatea sunt cele mai importante repere. Stirile sunt alcatuite din stiri locale, regionale, nationale si internationale. Echipa de stiri a Galaxy FM are in componenta jurnalisti ce au studii de specialitate, cursuri de un inalt nivel dar si practica la cele mai renumite institutii media din lume : CNN, Voice of America, University of Tennessee , BBC London, Radio France International, DW Berlin precum si la mai multe posture locale si regionale din S.U.A si Romania.Corespondentii, colaboratori dar si ascultatori sunt cei care semnaleaza diferite evenimente iar echipa redactionala decide alocarea timpului si spatiului pentru a observa, verifica, investiga, realiza si difuza materialele locale si regionale.

STAREA DE SPIRIT  - Vocea cetatii, vocea cetateanului care prin intermediul postului de radio Galaxy isi poate face auzita parerea. Ascultatorii sunt partenerii nostril, iar acestia de cele mai multe ori sunt cei care semnaleaza subiectele locale de interes. Rubrica are un mare success fiind difuzata la Galaxy FM, devenind o traditie atat a postului de radio cat si a comunitatii.

Tableta Matinala  - Material realizat sau preluat dupa caz de colegii din presa nationala. Realizatorii Galaxy FM sunt cei care analizeaza informatile primate de la reporter, corespondenti ori colaboratori si dupa o temeinica verificare alcatuiesc un material ce este apoi difuzat in eter.

InoTrafic – Colaborarea institutionala dintre organelle statului si mass/media este privita si tratata cu maxima seriozitate de echipa Galaxy FM. Cetatenii avand posibilitatea sa fie informatii direct de la sursa ( IPJ ) despre cele mai noi stiri din traffic ( blocaje, accidente, trafic ingreunat ori fenomene meteo ce pot influenta siguranta participantilor la traficul rutier )

Revista Presei – Galaxy FM exceleaza inexactitatea materialelor prezntate si echilibrul acestora . Revista presei este rubric in care se fac selectiunile celor mai importante articole din presa nationala, regional si locala. Rapiditatea informatiei cat si modul avatajos pus la indemana asucltatorilor fac ca Galaxy FM sa prezinte ziarele inainte ca acestea sa prinda lumina tiparului.

Buna Dimineata – Este emisiunea cu cel mai mare rating al postului, emisiunea cea mai importanta din punct de vedere al informarii ascultatorilor, cu STIRI-INFO TRAFIC-REVISTA PRESEI-STAREA DE SPIRIT-TABLETA MATINALA-HOROSCOP-COMENTARII-CURS VALUTAR.Daca un eveniment imporanta se intampla atat local, regional ori national se afla la Buna Dimineata.Emisiunea este interactive, ascultatrorii putand sa intre in direct pe radio. Concursurile sunt organizate de Galaxy FM si parteneri pentru fidelizarea ascultatorilor, acestia avand posibilitatea sa castige diferite premii pentru fidelitatea cu care ne rasplatesc zi de zi
Meridian Galaxy – Este emisiunea care te face sa te concentrezi cat mai mult asupra lucrurilor tale ce le desfasori. Indiferent ca esti in masina, la birou,acasa sau intr-un magazine, Galaxy FM este langa tine cu stiri mondene, viata vedetelor este pusa in eter, sterile show-biz ori evenimentele economice sunt verificate si apoi duse pana la urechile oamenilor.

PostMeridian Galaxy – Emisiunea care-ti aminteste ca si tu esti om si poti lua aminte din exemplele altora.Stirile despre oameni de success sau despre oameni care au perseverat in misiunea lor fie ca este vorba de vedete, artisti, profesori, politicieni  ori oameni de zi cu zi. Fie ca esti in mediul rural sau in cel urban daca ai veste, o poti transmite cu ajutorul nostru.

Itinerar Bilic – Emisiune de cunoastere, regasire si optimism. Cultura pentru noi cei de la Galaxy FM este importanta, iar mass/media trebuie sa-si recunoasca rolul sau modern si benefic in educarea ori completarea informatiei educative a cetateanului. Prin aceasta emisiune trecutul, fie ca este scris in cartile de istorie sau Biblie este adus direct de specialist cu renume international direct in casele oamenilor. Puterea Binelui, Credinta, Dragostea, Modele sociale positive regasite si in Biblie fac aceasta emisiune sa fie una dintre cele mai ascultate ale Galaxy FM

RFI – Colegii si partenerii nostril sunt cei care stiu cel mai bine ce se intampla in Uniunea Europeana dar si in viata cotidiana a statelor membre. RFI este postul de radio premiat la nivelul U.E pentru grupajele informative ce au character comunitar.

ACTUAL RGIONAL – Judetele sunt luate pas cu pas. Tot ce este mai important din fiecare judet in care Galaxy FM este partenerul cetateanului este difuzat in acesta rubric. Nu scapa nimic, iar fiecare locuitor este informat operativ la cele intamplate atat in judetului lui cat si in judetele vecine. Rubrica  cu mare traditie de zeci de ani se dovedeste a fi foarte utila mai ales in contextul recent al regionalizarii.

Auto CLUB – Este emisiunea in care cele mai noi stiri atat tehnice , economice sau cu decizie politica se intampla in industria auto si se raspfrang in viata cotidiana a ascultatorilor nostril. Aici oamenii sunt onformati rapid si concret despre efectele legislative, cu impact economic si social dar si despre cele mai noi tehnologi inovatoare.

Cinema  - Industria filmului ruleaza avantpremierele la Galaxy FM. Box/Office-ul national, European cat si cel American este in eter. Bugetele, actorii, regizorii, casele de productie nu au nici un secret la Galaxy FM

HITBOX – Unul dintre cei mai indragiti DJ de radio din Romania realizeaza impreuna cu una dintre cele mai mari case de productie romanesti, HITBOX-ul. Clasamentele, noutatile, topurile, echipele de productie dar si melodiile sunt cele ce sunt prezentate la HITBOX Galaxy FM

RADIOGRAFII – Conform principiului Oldies but Goldies, Alexandru Gheorghias, unul dintre cele mai bune voci ale eterului Romanesc face istorie la Galaxy FM. Incepand cu originile muzicii pana in zilele noastre, topurile, evenimentele ce au marcat momentul sunt istorisite si exemplificate.

TOP30 Galaxy FM – Cele mai ascultate si solicitate piese de la Galaxy FM formrmeaza TOP 30, foste sau actuale PowerPlay-iuri sunt cele ce compun lista de 30 de melodii pentru care ascultatorii voteaza si in functie de preferintele acestora piesele urca ori coboara in cel mai bun TOP al momentului.

Data infiintarii primei statiei: 15 .12. 1993
Data infiintarii Radio GALAXY Slatina: 18.05.2004
Program de emisie: NON STOP
Programe retransmise: RFI (60min/zi)

Format: CONTEMPORARY HIT RADIO (CHR)
Concursuri: INTRE 7,00 SI 22,00,
Publicitate: ORGANIZATA IN 3 ECRANE /ORA
Muzica romaneasca: IN PROPORTIE DE 40%
EMISIA POSTULUI Radio GALAXY: COMPLET COMPUTERIZATA

Cod Etic

PRINCIPII / Prezentul cod valorizeazã convingerea cã obligatia respectãrii legii si a reglementãrilor poate coexista fãrã a intra în contradictie cu nevoia pe care o au radiodifuzorii, producãtorii, editorii si redactorii de a utiliza valorile care emerg din experientã, bun simt, repere editoriale si etice, atunci când se confruntã cu provocãri editoriale sau când desfãsoarã rutina activitatii editoriale obisnuite. „Intr-o lume perfectã ar functiona o singurã reglementare: folositi-vã propria si cea mai bunã judecatã!”(BBC Editorial Guidelines) Increderea publicului este o altã valoare pe care o pãstrãm ca reper si ea poate fi câstigatã numai prin impartialitate si onestitate si prin garantia cã se evitã în orice moment inducerea în eroare a publicului sau manipularea lui. Acuratetea prezentãrii adevãrului nu se poate obtine numai prin simpla prezentare a faptelor, ci doar în urma unui efort de a detecta aspectele relevante, de a distinge evidenta de prejudecatã sau confuzie pentru a beneficia de functia de incertitudine, si de a descoperi adevãrul acolo unde el se aflã (BBC-EG) Integritatea si independenta editorialã trebuie pãstratã în fața oricãror interese externe, a oricãror presiuni politice sau comerciale si a oricãror interese personale. (BBC-EG) Continutul editorial trebuie sã ofere semnificatie utilã pentru public, nu doar sã îi stimuleze reactii sau sã il facã tintã a mesajului publicitar. Divertismentul oferã si el acest tip semnificație sub forma valorii construite cu umor, bun simt și bunã inspirație. 

RTVGalaxy.ro