• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase


COPIII RAZBOIULUI ADUSI LA TURNU - SEVERIN

 

Fostul Ministru al Economiei, Varujan Vosganian cunoscut opiniei publice din Romania pentru ultimele declaratii marca Daea-Oaie, in care oul mai ca este acarul paun al celor ce se intampla in tara noastra si-a lansat cartea in Turnu Severin. Astfel in timpul liber cand grijile tarii nu sunt pe umerii reputatului economist de renume mondial mai se face timp si pentru a se scrie cate o carte. in ultima periuoada politicienii ne-au obisnuit sa scrie cartii in alte conditii.
 

   

 

270 DE METRI PATRATI DE PATRIOTISM

 

Steagul Romaniei pe o suprafata de 270 de metri patrati a fost desfasurat in ajun de 1 Decembrie de catre tinerii liberali din Turnu Severin. La actiune a luat parte si fostul presedinte al tinerilor liberli actualul presedinte al PNL Turnu Severin, Daniel Carjan. Viceprimarul municipiului Turnu Severin se declara bucuros si uimit de initiativa tinerilor sai colegi in ajun de Ziua Nationala. Steagul a fost desfasurat si plimbat prin centru orasului si prin mai multe cartiere ale Severinului. 
 

   

ANALIZA CURS PENTRU LUNA NOIEMBRIE 2017

 

CURS a dat publicitatii cel mai nou studiu sociologic desfasurat in Romania pentru luna Noiembrie 2017. Conform studiului in preferintele romanilor pentru alegerile prezidentiale se afla Klaus Iohannis si Gabriela Firea urmati la mare distanta de Calin Popescu Tariceani. Conform studiului televiziune ramane sursa de informare cea mai raspandita si credibila in Romania, iar printre prioritatile romanilor se afla reformarea sistemului de sanatate si reformarea sistemului de invatamant. 
 
 

   

EXPOZITIA COLUMBOFILILOR DIN OLTENIA

 

Crescatori profesionisti de porumbei s-au intalnit la unul dintre cele mai mari targuri de profil din Romania. Anul acesta Expozitia Columbofililor din Oltenia s-a desfasurat la Drobeta Turnu Severin, iar publicul a avut ce adminira. 
 
 

   

2018 UN AN PLIN DE PROIECTE PENTRU SVINITA

 

Sfatul Batranilor este organizat periodic in comuna Svinita din judetul Mehedinti. Aici oamenii de seama ai comunitatii, cu o varsta ce le permite impartasirea unor experiente sau participarea la o decizie colective sunt invitati de catre primarul Nicolae Curici pentru consultari, pareri, sau masuri ce au fost adoptate dar trebuie schimbate ori proiecte ce se doresc a fi implementate in comunitatea locala. Organismul este unul similar celui de tip al Consiliului Local cu precizarea ca hotararile au doar caracter consultativ pentru consilierii locali. In cadrul intalnirii Primarul comunei Svinita Nicolae Curici a raspuns intrebarilor dar a si informat membrii Sfatului despre calendarul activitatilor si implementarii proiectelor in anul 2018.
 
 

   

TRADITIILE NU TREBUIE PIERDUTE!

 

O sezatoare autentica a fost pusa in valoare de catre conducerea Muzeului regiunii Portilor de Fier din Mehedinti. Astfel aceste intalniri specifice acestor locuri trebuie sa fie cunoscute si continutae de tinerii care pe generatie ce vin sunt tot mai neinteresati de datini, traditii, obiceiuri.
 
 

   

CODUL FISCAL CONTESTAT LA AVOCATUL POPORULUI

 

Celebrul Cod Fiscal modificat pe repede-nainte de catre Guvernul PSD prin Ordonanta de Urgenta cu toate ca detine majoritate parlamentara a nemultumit marea majoritate a romanilor. PNL dupa ce a incercatanularea si apoi amanarea masurilor dse tip cobai pe romani s-a adresat avocatului poporului, singurul conform constitutiei care in astfel de cazuri poate sesiza Curtea Constitutionala. Modificarile aduse Noului Cod Fiscal prin OUG lovesc puternic in toate categoriile de meserii dar si in antrepenori ori bugetari.
 
 

   

RTVGalaxy.ro