• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase


CRIMINALUL DE LA ORSOVA S-A SINUCIS

 

Crima de la Orsova care a ingrozit Romania vineri putem spune ca s-a constituit intr-un dosar care si-a gasit toti protagonistii sambata. Astfel sambata faptasul care si-a injunghiat amanta a fost pescuit din Dunare la marginea municipiului Orsova de catre oamenii legii. Se pare ca acesta dupa ce a comis crima si-a incheiat socotelile cu viata prin inec.

 

 

  

 

 

 

 

SI-A TRANSAT AMANTA IN APARTAMENT

 

Crima oribila petrecuta in municipiul Orsova judetul Mehedinti. Un individ din Mehedinti originar din primele informatii din comuna Braniste avea o amanta originara din comuna Eselnita judetul Mehedinti. Cuibul de nebunii ar fi fost in Orsova pe Bulevradul 1 decembrie. Barbatul orbit de gelozie cum ca amanta l-ar insela a venit din Germania unde se pare ca lucreaza pana la Orsova pentru a lamurii situatia . Totul a degenerat intr-o cearta si de aici pana la a inebunii orbit de gelozia a fost doar un pas. Barbatul a turbat, a batut amanta, a legat-o de maini si pana la crima nu au mai fost decat cateva fractiuni de secunda. Legata de maini si lovita femeia a fost victima sigura, cel putin 5 lovituri de cutit a primit aceasta. Cu hainele rupte de pe ea, dezbracata si legata femeia si-a gasit sfarsitul cand batbatul i-a taiat gatul. Acesta a lasat-o pe femeie intr-o balta de sange, si cu cutitul infipt in spate si a fugit.

 

  

 

 

 

INCENDIU CU IZ POLITIC SI MILIOANE DE EURO

 

Incendiul care a durat mai bine de 12 ore a pus in pericol cetatenii din carteirul Banovita si a poluat de peste 40 de ori atmosfera Severinului si a localitatilor invecinate. O cantitate de peste 40 de ori mai mare de benzenuri si particule platice incinse s-ua degajat in atmosfera orasului iar noaptea mirosul inecacios a pus stapanire pe Severin. In tot acest timp alimentarea cu energie electrica a fost oprita in zona incendiului afectand astfel instalatii ale Fabricii de Bere Spirt din Turnu Severin. Peste 10 tone de CO2 sub presiune stocati cu instalatii nealimentate cu energie electrica au fost puse in pericol. Inafara de depozitul de materiale plastice o imagine dezolanta a ramas dupa incendiu. Masini arese complet, din care a mai ramas doar scheletul metallic dar si o magazie a societatii de Bere Spirt din Turnu Severin a ars cu tot ce se gasea in interior.

 

  

 

 

 

NOAPTE DE FOC LA PORTILE SEVERINULUI

 

Noapte de foc pentru pompierii mehedinteni. Incendiul de la depozitul de plastic din cartierul Banovita a continuat toata noaptea. Pompierii au cerut intariri de la serviciile de urgenta private, de la societatea de apa canal SECOM si de la alte subunitati ai ISU Mehedinti. Incendiul a fost pus sub control in perimetru, pericolul pentru fabrica de mezeluri si pentru fabrica bere Spirt Mehedinti fiind eliminat. O macara hidraulica a fost adusa de pompieri la fata locului. Interventia a fost una extrem de dificila din cauza materialelor cu o combustie mare, a fumului gors si a particulelor extreme de nocive pentru sanatate. Liniile de tensiune electrica au fost puse la pamant, stalpi de curent cazuti, cabluri topite si copaci care au luat foc. Galaxy TV a fost singura televiziune din mijlocul interventiei care a transmis in direct momentele importante si s-a aflat in mijlocul salvatorilor. Zona de interventie extrem de greu accesibila a ingreunat interventia, sursele de apa putine, pompieri find nevoiti sa se descurce printre garduri de beton , talpi de current cazuti, copaci in flacari si pericolul exploziei benzenurilor in orice moment.

 

  

 

 

 

POMPIERII MEHEDINTENI PRINSI INTRE FOUA INCENDII PUTERNICE

 

Un depozit de deseuri reciclabile, inspecial plastic, vata mineral si lemn a fost cuprins de flacari in Drobeta Turnu Severin in zona Banovita. Aproximativ 1 ha de peturi si vata mineraal au luat foc brusc iar flacarile mari au pus stapanire peste toata zona. Fumul gros si periculos pentru sanatate se putea observa din orice zona a Severinului si din imprejurimi. Focul a fost situat chiar langa o fabrica de mezeluri si o statie de benzina , jandarmii si politistii izoland zona apropiata iar pompierii s-au mobilizat de urgenta. Oamenii din cartier s-au strans cu mic cu mare si spun ca in nenumarate randuri au facut sesizari si solicitari de verificare catre autoritati dar nimeni nu i-a bagat in seama si spun ca focul nu este intamplator aparut.

 

  

 

 

 

BLOCURILE ANL NU MAI SUNT ATRACTIVE PENTRU CONSTRUCTORI

 

Finalizate in proportie de 90%, ultimul tronson de blocuri ANL din Turnu Severin nu mai sunt atractive pentru constructori. In urma licitatiei nicio firma de constructii nu a particpat pentru finalizarea lor. Astfel blocurile risca sa ramana in acest stadiu chiar sa se degradeze.

 

  

 

 

 

SI-AU DUBLAT INDEMNIZATIILE

 

Consilierii Judeteni si-au dublat aproape indemnizatiile de numar maximal de sedinte participante. Astfel odata cu intrarea in vigoare a legii care permite cresterea lefurilor si marirea lefurilor atat la Presedintele Consiliului Judetean Mehedinti cat si la vicepresedintii acestui for si Consilierii Judeteni au hotarat sa fie crescute indemnizatiile de sedinte. Astfel Consilierii Judeteni primesc 10% pentru numarul maxim de sedinte din leafa Presedintelui de Consiliu Judetean. Astfel consilierii in urma votului vor pleca acasa cu peste 1.000 de lei pentru 3 sedinte.2 sedinte de comisie si 1 sedinta de plen.

 

  

 

 

 

RTVGalaxy.ro