• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase


LICEUL Dr VICTOR GOMOIU DIN VINJU MARE A AVUT CASTIG DE CAUZA!

  

Problema liceului din orasul Vanju Mare a fost expusa in fata ministrului Valentin Popa, ministrul Educatiei Nationale. Marti deputatul PNL de Mehedinti Virgil Popescu impreuna cu profesorul Dan Trancota si directorul liceului din Vinju Mare Cristinel Degeratu au expus problema cu care se confrunta sefului invatamantului si consilierilor acestuia. In Parlamentul Romaniei tot marti in comisia de invatamant deputatul PSD de Mehedinti Alina Teis impreuna cu profesorul Dan Trancota si directorul liceului Cristinel Degeratu au avut o intalnire cu ministru secretar de stat din cadrul ministerului Educatiei Nationale Petru Andea. Castig de cauza au avut elevii, parintii si profesorii de la Liceul Dr Victor Gomoiu in aceasta problema, astazi vestea buna a fost data, Liceul are trei clase pe nivel si cel mai important clasa de matematica informatica va functiona si in viitorul an scolar 2018-2019 la Vanju Mare, completarea clasei fiind déjà operata in sistemul electrocnic al invatmantului la nivel national.
 
 

   

 

DN6 BLOCAT IN URMA UNUI ACCDEINT IN TUNELUL BAHNA

  

Traficul rutier a fost blocat astăzi pe DN 6, timp de mai multe zeci de minute din cauza unui accident rutier, produs în afara localității Gura Văii. Un bărbat de 30 de ani, din Orșova a pierdut controlul asupra direcției de mers şi s-a izbit cu maşina de parapetul tunelului Bahna, între Drobeta Turnu-Severin şi Orșova. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informa la ora 12.00, că traficul rutier este blocat pe ambele sensuri ale DN6 Drobeta Turnu Severin-Orşova, în zona tunelului Bahna, kilometrul 357, judeţul Mehedinţi, din cauza unui eveniment rutier în care a fost implicat un autovehicul (autoaccidentare). Accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile unui carosabil umed.
  
 

   

PREFECTURA MEHEDINTI SUSTINE LICEUL Dr.VICTOR GOMOIU

  

In Comisia de Dialog Social a Prefecturii Mehedinti a iesit cu scantei. Nicolae Draghiea a facut ordine si a pus piciorul in prag transand problema desfintarii claselor de liceul in Judetul Mehedinti. Ne referim inspcial la Liceul Victor Gomoiu din orasul Vanju Mare acolo unde prin desfintarea unei clase de liceu numarul elevilor scade in doi ani de zile sub 300 si astfel liceul isi pierde personalitatea juridica, se comaseaza si astfel s-a desfintat. Prefectul a declarat ca va trimite la Bucuresti punctul de vedere al Prefecturii Mehedinti cu privire la aceasta situatie si anume recomandarea ca la Vanju Mare sa nu se desfinteze clasele la Liceul Victor Gomoiu.
 
 

   

SINDICATUL PPC!

  

In sedinta de Dialog Social de la Prefectura Mehedinti rar s-a mai vazut ca sindicatele sa apere punctul de vedere al celui ce desfinteaza, darama sau construieste cai abusize. Astfel Mihai Dima lider sindical al FSLI Mehedinti a tunat si a fulgerat. S-a ajuns in situatia inedita ca directorul Liceului Vanju Mare sa tina piept atacurilor venite din partea sindicatului profesorilor cu privire la situatia din Vanju Mare. 
 

   

INVESTITII MASIVE IN COLEGIUL NATIONAL TRAIAN SI COLEGIUL NATIONAL GH. TITEICA

  

Programul PNDL faza II intra in linie dreapta. Colegiul National " TRAIAN " si Colegiul National " Ghoerghe Titeica " din Drobeta Turnu Severin vor atrage investitii cumulate de aproape 5 milioane de lei. Acestea se vor observa in lucrari de reparatii si modernizare si in cazul Colegiul " TRAIAN " de restaurare, modernizarea instalatilor termice, electrice si sanitare dar si anveloparea termica a cladirilor.
 

   

PARINTII SI PROFESORII DEMONSTREAZA CA EXISTA POPULATIE SCOLARA LA VINJU MARE

  

Situatia Liceului din orasul Vanju Mare judetul Mehedinti se muta intr-o alta faza. In toate scolile arondate acestei zone profesorii si parintii s-au mobilizat si au demrat fulger o actiune de verificare a optiunilor parintilor celor din toate clasele a 8-a din Vanju Mare, Balacita, Rogova, Gruia, Patule, Corlatel, Vanjulet, Punghina. S-au stranz in jur de 130 de semnaturi de parinti si elevi care au ca prima optiune pentru clasa a 9-a liceul de la Vanju Mare. 
 

   

SEMNAL DE ALARMA DIN PARTEA VICEPRIMARULUI CIRJAN

  

Doar 2% dintre romani doneaza sange iar criza sangelui se adanceste pe zi ce trece. Viceprimarul municipiului Turnu Severin, Daniel Cirjan trage un semnal de alarma si da un exemplu personal prin donarea de sange pentru salvarea vietilor. In Turnu Severin la Centrul de Transfuzii Sanguine si Presedintele USR Mehedinti impreuna cu mai multi membrii si simpatizanti au donat sange. 
 
 

   

RTVGalaxy.ro