• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase


AGENTUL TERMIC O PROBLEMA VECHE SI PLINA DE NOUTATI

 

 
Agentii economici din Turnu Severin si populatia au cumulat o datorie de 10 milioane de lei noi. Directorul SPAET face apel la severineni si agentii economici sa isi plateasca facturile la energia termica. In actuala situatie pana in ultima decada a lunii Februarie se poate asigura agentul termic in Drobeta Turnu Severin. 
 
 

   

CLADIRILE ECO AU VERDE LA REDUCERI DE TAXE SI IMPOZITE LOCALE

 

 
Cladirile verzi din Turnu Severin beneficiaza de pana la 70% reducere de taxe si impozite totul prin amendamentul viceprimarului Daniel Carjan. Investitorii si locali sau cei ce doresc sa isi aduca capitalul in Severin si isi modernizeaza cladirile sau construiesc cladiri ecologice beneficiaza de reduceri importante de taxe si impozite. Eficienta energetica, calitatea materialelor folosite, siguranta in constructii si forta de munca calificata sunt prioritare pentru viceprimarul din Turnu Severin si din acest motiv se promoveaza o astfel de abordare economica.
 
 
 
 
 

   

COMUNA DEVESEL ARE SERVICIU DE APA IN TOATE SATELE

 

 
Scoala generala din satul Bistret comuna Devesel judetul Mehedinti se modernizeaza, constractul a fost déjà semnat de catre primarul Fabian Drocan. Modernizarea presupune reabiliatrea cladirii, a instalatilor, a ferestrelor, termoizolare, mobilier, instalatie electrica, curtea si teren plus gard. Statia de apa din satul Bistret comuna Devesel a fost finalizata anul trecut in Decembrie si din luna Martie a anul acesta in fucntie de conditile meteo satenii vor avea apa potabila de la reteua publica Deveselul fiind una dintre marile comune ale Mehedintiului care dispune de un modern sistem de apa potabila. Drumul national 56C ce face legatura din Drumul National 56B intre Satul Chilia si satul Bistret care a fost reparat in urma cu aproape 1 an si jumatate va fi modernizat si se va turna asfalt pana in toamana anului acesta spune primarul Fabian Drocan. Drumul fiind national nu intra in jurisdictia primariei Devesel, dar si pentru repararea lui acum un an si jumatate cum si pentru asfaltarea lui Primarul a mers la toate Compania Nationala de Administrarea Infrastructurii Rutiere pentru a rezolva aceasta problema de acces.
 
 
 
 

   

RTVGalaxy.ro