• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase


CRIMINALUL DE LA ORSOVA S-A SINUCIS

 

Crima de la Orsova care a ingrozit Romania vineri putem spune ca s-a constituit intr-un dosar care si-a gasit toti protagonistii sambata. Astfel sambata faptasul care si-a injunghiat amanta a fost pescuit din Dunare la marginea municipiului Orsova de catre oamenii legii. Se pare ca acesta dupa ce a comis crima si-a incheiat socotelile cu viata prin inec.

 

 

  

 

 

 

SI-A TRANSAT AMANTA IN APARTAMENT

 

Crima oribila petrecuta in municipiul Orsova judetul Mehedinti. Un individ din Mehedinti originar din primele informatii din comuna Braniste avea o amanta originara din comuna Eselnita judetul Mehedinti. Cuibul de nebunii ar fi fost in Orsova pe Bulevradul 1 decembrie. Barbatul orbit de gelozie cum ca amanta l-ar insela a venit din Germania unde se pare ca lucreaza pana la Orsova pentru a lamurii situatia . Totul a degenerat intr-o cearta si de aici pana la a inebunii orbit de gelozia a fost doar un pas. Barbatul a turbat, a batut amanta, a legat-o de maini si pana la crima nu au mai fost decat cateva fractiuni de secunda. Legata de maini si lovita femeia a fost victima sigura, cel putin 5 lovituri de cutit a primit aceasta. Cu hainele rupte de pe ea, dezbracata si legata femeia si-a gasit sfarsitul cand batbatul i-a taiat gatul. Acesta a lasat-o pe femeie intr-o balta de sange, si cu cutitul infipt in spate si a fugit.

 

  

 

 

 

INCENDIU CU IZ POLITIC SI MILIOANE DE EURO

 

Incendiul care a durat mai bine de 12 ore a pus in pericol cetatenii din carteirul Banovita si a poluat de peste 40 de ori atmosfera Severinului si a localitatilor invecinate. O cantitate de peste 40 de ori mai mare de benzenuri si particule platice incinse s-ua degajat in atmosfera orasului iar noaptea mirosul inecacios a pus stapanire pe Severin. In tot acest timp alimentarea cu energie electrica a fost oprita in zona incendiului afectand astfel instalatii ale Fabricii de Bere Spirt din Turnu Severin. Peste 10 tone de CO2 sub presiune stocati cu instalatii nealimentate cu energie electrica au fost puse in pericol. Inafara de depozitul de materiale plastice o imagine dezolanta a ramas dupa incendiu. Masini arese complet, din care a mai ramas doar scheletul metallic dar si o magazie a societatii de Bere Spirt din Turnu Severin a ars cu tot ce se gasea in interior.

 

  

 

 

 

RTVGalaxy.ro