• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase


CURATENIE GENERALA IN GURA VAII

  

A demarat curatenie generala in cartierul Gura Vaii din Turnu Severin. Vegetatia salbatica a fost taiata, zona a fost igienizata iar autoritatile spun ca in scurt timp programul de asfaltare al municipalitatii ajunge si in acest cartier care a fost subiect de campanie electorala in anul 2016.
   

DGASPC IN PERICOL SA RAMANA FARA BANI DE LEFURI

  

Creterea economica de anul trecut si din acest an continua sa faca victime si sa aiba efecte. Avand in vedere cresterea economica spectaculoasa a Romaniei de anul trecut, bugetul DGASPC Mehedinti afost in pericol sa nu mai aiba bani de lefuri o rectificare bugetara fiind una necesara. Astfel chiar daca s-au intarziat lefurile cu cateva zile bugetul a fost suplimentat dar banii nu ajung pana la sfarsitul acestui an.
   

STRADA CONSTRUCTORILOR VA FI ASFALTATA

  

Strada Constructorilor din Turnu Severin va fi anul viitor asfaltat. Umplutura de piatra si pamant care poarta numele de strada Constructorilor din Turnu Severin va fi astfaltat si astfel problemele din aceasta zona a Severinului vor fi reduse. In acest moment canalizarile sunt fara capace in urma furturilor inmultite iar daca vrei sa te aventurezi cu masina pe aceasta strada iti trebuie cel putin o masina de teren.
   
RTVGalaxy.ro