• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase


PENSIONARII DIN MEHEDINTI CINSTITI DE PSD TURNU SEVERIN

 

Organizatia PSD Turnu Severin alaturi de presedintele acestei organizatii primarul Severinului Marius Screciu si deputatul de Mehedinti Alina Teis a organizat in cinstea persoanelor varstnice din oras un spectacol.
 

   

SPITALUL JUDETEAN DE URGENTA DIN SEVERIN INTRA IN REABILITARE TERMICA

 

In urma demersurilor facute de catre presedintele Consiliului Judetean Mehedinti Aladin Georgescu pentru modernizare Spitalului de Urgenta din Turnu Severin, proiectul de reabilitare termica, ce presupune investitii de milioane de euro in instalatii termice, sanitare si stoparea pierderilor termice prin zidarie ia intrat in linie dreapta. Astfel este de asteptat ca in 2-3 ani de zile Spitalul sa fie complet modernizat avand in vedere ca din anul 2011 acest spital este intr-un proces continu de modernizare a saloanelor si a echipamentelor medicale.
 

   

ESTE SAU NU CALDURA IN ACEASTA IARNA?!

 

Vestea mai putin buna este ca nu stim cand avem cakdura, vestea mai buna este ca Primaria poate suporta costurile caldurii pentru doua saptamani. Astfel in urma problemei aparute cu insolventa si falimentul RAAN, teapa cu noua termocentrala acum problema o reprezinta fondurile pentru termoficare. Astfel se asteapta ca si in acest an guvernul sa intervina pentru a aloca fonduri. Primaria prin Marius Screciu, primarul municipiului garanteaza ca sistemul este pus la punct dar este lipsa de fonduri.Institutiile si asociatile de propietari care au datorii nu primesc caldura anul acesta!
 

   

RTVGalaxy.ro