• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase


CURATENIA DE PRIMAVARA IN PARCURILE DINTRE BLOCURILE DIN CRIHALA

 

Curatenia de primvara continua in Drobeta Turnu-Severin si ajunge in parculetele dintre blocurile cartierului Crihala. Astfel parcurile sunt curatate, copacii toaletati, plantati arbori noi si diferite flori dar si gazon. Primaria desfasoara acesta actiune pentru infrumusetarea cartierelor din oras din fonduri proprii si face apel la cetateni sa intretina zonele verzi in primul rand gunoiele sa nu mai fie aruncate la intamplare.
 
 

PROGRAM DE ELECTRIFICARE A ZONELOR IZOLATE

 

Zonele izolate din Romania dar in care exista asezari omenesti ( cateva case sau gospodarii ) si care au mai mult de 2 km de la primul stalp de curent electric au fost inventariate de Ministerul Mediului. Astfel ministrul Gratiela Gavrilescu prin Fondul de Mediu a dezvoltat un proiect prin care si aceste case sa beneficieze de energie electrica din surse regenerabila si anume prin panouri fotovoltaice. Astfe in judetul Mehedinti se numara mai multe comune si chiar orasul Baia de Arama cu satele si catunele apartinatoare.
 
 

PROIECTELE LA SPITALUL MUNICIPAL ORSOVA BAT PASUL PE LOC

 

Managerul Spitalului Municipal Orsova, Adrian Cican ( aflat in proces cu Primaria municipiului Orsova ) demis in mai multe randuri prin dispozitii ale primarului Marius Stoica dar care a revenit de fiecare data in urma hotararilor fat de instanta de judecata ( actualmente inca demis ) este extrem de ingrijorat de indiferenta si delasarea primariei Orsova si a primarului acestui municipiu cu privire la proiectele pe care timp de aproape 2 ani de zile le-a structurat si apoi castigat pentru unitatea medicala. Toate proiectele bat pasul pe loc din cauza indiferentei primariei. Astfel proiecte de milioane de euro cu bani europeni stau in stand-by din cauza cofinantarilor si a sumelor ce trebuie depuse pentru ca apoi sa fie decontate si restituite de catre Uniunea Europeana. Astfel cu cat se lungeste perioada in care Cican nu poate reprelua activitatea cu atat sansele ca proiectele sa fie pierdute creste, avand in vedere ca mai toate proiectele sunt in etapa de semnare a contractelor dar se lovesc de indiferenta primariei.
 
 
RTVGalaxy.ro