• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase


APARATURA DE PESTE 1 MILIARD DE LEI VECHI LA SPITALUL CFR

 

Spitalul CFR din Drobeta Turnu Severin se modernizeaza cu aparatura de ultima generatie in sectia de fizioterapie. In sedinta Consiliului Local al municipiului Drobeta Turnu-Severin pentru adoptarea bugetului a fost realizat un amendament si votat de consilierii locali pentru a se aloca peste 1 miliard de lei vechi spitalului CFR. Banii au ajuns in conturile spitalului de la Prima Municipiului Drobeta Turnu-Severin iar viceprimarul Daniel Carjan ( presedintele PNL Dr.Tr-Severin ) a vizitat spitalul CFR unde a primit mai multe amanunte atat de la managerul spitalului, Stela Firu cat si de la personall medical din sectia de fizioterapie.
 
 

CROSUL SEVERINULUI LA PRIMA EDITIE

 

400 de severineni si nu numai s-au aliniat la startul de la Crosul Severinului eveniment desfasurat pentru prima oara in municipiu. Prin acest eveniment se doreste a se adcuce in atentia severinenilor importanta sportului pentru o viata sanatoasa. La startul acestui cros a fost si viceprimarul Daniel Carjan ( presedintele PNL Drobeta Turnu-Severin )
 
 

COMPLEX SPORTIV ULTRA MODERN IN COMUNA GHILAD

 

Primăria Comunei Ghilad a organizat luni 13.05.2019, de la ora 13,00 în sala Căminului Cultural din Comuna Ghilad, Județul Timiș, Conferința de inchidere a proiectului cu finanțare europeană: The water sports – a healthy future for our youth. Proiectul vizează cooperarea bi-laterală româno-sârbă, în domeniul promovării sporturilor de apă, a creșterii armonioase a copiilor si contribuie la dezvoltarea locală a celor două comunități prin îmbunătățirea infrastructurii sportive locale. Proiectul este implementat în cadrul Programului INTERREG IPA de Cooperare Transfrontalieră România-Serbia din fonduri IPA II și cofinanțat de cele două state membre participante în program România și Serbia. Beneficiarii proiectului sunt: Orașul Smederevo, în calitate de lider de proiect, iar în calitate de partener Comuna Ghilad.Valoarea totală a proiectului este de 829.000,20 euro, din care 85% reprezintă contribuția Uniunii Europene prin Intermediul Programului INTERREG IPA de Cooperare Transfrontalieră România – Serbia. 394.131,15 euro revin comunei Ghilad. Durata proiectului este de 24 luni, iar implementarea s-a facut simultan în Ghilad și Smederevo în perioada 16.05.2017-15.05.2019.Aproximativ. 200 de persoane din Smederevo, Ghilad si comunitatile invecinate , sunt invitate să participe la eveniment.
 
 
RTVGalaxy.ro