• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase


INVATMANTUL PROFESIONAL O NECESITATE

  

Organizatia de femei al PNL Drobeta Turnu Severin doreste promovarea invatamantului dual si al celui profesional. In urma multiplelor reforme din sistemul de educatie invatamantul profesional a fost destabilizat si chiar a ajuns la margionea exluderii. OFL Mehedinti trage un semnal de alarma in aceasta privinta si expune solutia intr-o maniera simpla si moderna pentru cei care isi doresc sau sunt indrumati sa mearga la scoala si sa invete o meserie.
   

PILONUL II DE PENSII IN ATENTIA ALDE

  

Partenerul de guvernare al PSD, ALDE isi propune si el sa apere pilonul II de pensii private. Astfel daca este sa dam crezare PSD, de aceste pensii nu se atinge nimeni. Astfel nici nu se desfinteaza nici nu se reduce contributia si nici nu se intentioneaza marginalizare. Daca este sa dam crezare tuturor partidelor politice Guvernul Liviu-Vasilica a ajuns la fundul sacului iar cele 40 de miliarde de lei noi existente in pilonul II de pensii private sunt in atentia guvernului. In mod sigur dam crezare dar nu PSD avand in vedere ca inclusiv ALDE si-a anuntat intentia de a apara pilonul II de pensii private, iar cum ALDE este la guvernare in mod sigur ca stie intentia PSD.
   

ISI EXTINDE PRODUCTIA

  

Industria usoara incepe sa prinda contur in Turnu Severin. Odata renumit pentru fabricile de confectii municipiul Turnu Severin pare ca isi revine dupa o perioada in care industria usoara a cunoscut un declin serios. Una dintre fabricile de confectii din oras isi extinde productia si isi propune angajarea a inca 200 de persoane.
   
RTVGalaxy.ro