• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase


TAXE MAI MICI COLECTARI BUGETARE MAI MARI

 

In anul 2016 vcieprimarii de atunci ai municipiului Turnu Severin, liberalii Daniel Carjan si Liviu Nicolicea dupa un studiu al nivelului de colectare al taxelor si impozitelor locale au hotarat alaturi de majoritatea din Consiliu Local sa scada taxele si impozitele locale la minimul prag prevazut in codul fiscal. Astfel cu exceptia primarului de atunci Gherghe, atat PNL cat si PSD au fost in favoarea acestei propunerii si a motivarii care s-a dovedit a fi una castigatoare atat pentru cetateni cat si pentru primarie. Taxele au scazut, nivelul de colecatre a fost unul mult mai bun si toata lumea a fost multumita. Astfel si in anul 2017 nivelul de colecatre bugetara din taxe si impozite locale a crescut cu inca 5%. Pentru acest an, taxele si impozitele locale s-au majorat din pacate si asta din cauza deciziei guvernului PSD ALDE care a saracit Severinul cu aproximativ 4 milioane de euro.
 

   

ORSOVA ARE MUZEU!

 

Fosta cladirea ce adapostea sediul Taxelor si Impozitelor Locale din Orsova este acum sediul muzeului Regiunii Portilor de Fier, sectia Orsova. importanta acestui edificiu este una mare avand in vedere faptul ca Orsova are statut de municipiu, este un nou obiectiv turistic si mai mult este o atractie a celor mici in orele de scoala altfel. Doina Chircu este cea care s-a luptat cu municipalitatea Orsoveana sa accepte deschiderea acestui muzeu iar acum la ceas aniversar Doina Chircu a multumit primarului pentru sprijinul acordat.
 

   

ANUL ACESTA ESTE UNUL AL PROVOCARILOR

 

Anul 2018 este anul marilor provocari pentru primarul marius Screciu. Acesta anunta ca 2018 este anul istoric cand in Schela incepe pregatirea terenului pentru modernizarea drumurilor si turnarea stratului de asfalt, reparatia capitala a mai multor gradinite si scoli dar si demararea investitilor in infrastructura de la Gura Vaii.
 

   

RTVGalaxy.ro