• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase


CENTRUL CIVIC AL SEVERINULUI VA ARATA IMPECABIL IN ACEASTA VARA

 

Promisiunea o face primarul Marius Screciu care a hotarat sa repare perimetrul fantanii cinetice sau arteziene asa cum este ea cunoscuta. Liucrarile au inceput dar au fost constatate mai multe inadvertente fata de proiectul initial si astfel s-a luat decizia ca toata zona sa intrre intr-un proces de reparatii si modernizare pana la parterul blocurilor din proximitate. Actuala fanata cinetica sau arteziana este in fapt de o valoare foarte mare si unica in Romania, jocul de apa simbolizand Hora de la Balacita. In locul acestei fantani a fost cafeneaua Ada Kaleh si un cinematograf iar in apropierea ei in zona blocurilor turn au fost case de locuit unele serios avariate din cauza bombardamentelor din timpul razboiului.
 
 
 

BAZIN DE INOT LA SCOALA 7 DIN TURNU SEVERIN

 

Realizat prin fonduri europene la scoala generala 7 din Turnu Severin, bazinul de inot acum iesit din proiect poate fi folosit de catre severinenii care doresc sa inoate. Pentru inceput bazinul va fi deschis elevilor acestei scoli cat si elevilor care doresc sa invete sa inoate urmand ca Primaria Turnu Severin sa realizeze un regulament pentru functionarea acestei baze sportive. In continuare Bazinul Olimpic de Inot din Turnu Severin nu este functional si nici pana acum Compania de Nationala de Investii nu s-a apucat de macar de realizarea unui studiu pentru estimarea investitiei.
 
 
 

PARTIDUL NEAMUL ROMANESC INFIINTAT SI IN JUDETUL MEHEDINTI

 

Ninel Peia presedintele formatiunii Partidul Neamul Romanesc ( PNR ) a fost prezent la Turnu Severin pentru sedinta de infiintare a organizatiei judetene. Presedintele PNR Mehedinti este Alexandru Moleanu. Constituirea s-a realizat printr-un numar de 5 membrii fondatori ai filialei judetene iar acum prioritare sunt realizarea structurilor organizatiilor locale, in comune si orase. Primul test electoral al PNR este depunerea listei pentru alegerile Europarlamentare din aceasta primavara si realizarea pragului electoral de 5%.
 
 
 
RTVGalaxy.ro