• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase


CARE SUNT PRIORITATILE IN CONSILIUL JUDETEAN MEHEDINTI?

 

Executia publica a unui director incomod din Consiliul Judetean Mehedinti de catre grupul PSD al Consiliului Judetean Mehedinti se compleca pe zi ce trece si scoate la iveala situatia dezamagitoare din forul judetean. Astfel Valentin Popescu membru PSD inca din perioada liceului in anii 90 si director al DGASPC din anul 2012 in cadrul Consiliului Judetean Mehedinti, a ajuns sa fie dat afara consilierii PSD fosti membri ai PD, PDL, PNL sau PNTCD, adica activisti din toate partidele unti-va prin PSD. Liberalii au adus argumente nu suficiente, zdrobitoare pentru a nu se ajunge la situatia care intre timp s-a complicat. Astfel grupul PSD alaturi de presedintele Consiliului Judetean Mehedinti au votat fara vot secret cu toate ca era vorba conform legii de vot la persoana suspendarea raporturilor de munca a directorului DGASPC Mehedinti in conditia in care in aceasi zi legea in baza careia doreau mazilirea acestuia se schimbase dar si mai mult Valentin Popescu avea déjà suspendate raporturile de munca in baza concediului medical depus cu mult timp inainte de ziua sedintei. Astfel consilierii judeteni ai PSD Mehedinti au votat o suspendarea raporturilor de munca a unei persoane care avea déjà suspendate raporturile de munca. Cum s-a ajuns in aceasta situatie? Conform informatilor noastre din interiorul Consiliului Judetean Mehedinti corespondenta nu ar mai fi in atributul secretarului care ar fi trebuit sa anunte consilierii judeteni, acum o primeste conform surselor o alta persoana din cabinetul presedintelui, concediu medical si informare care nu a fost supusa atentiei consilierilor care au votat in necunostinta de cauza. Mai mult decat atat nici nu mai era timp pentru a mai anunta consilierii probabil avand in vedere ca in Consiliul Judetean Mehedinti altele para-se ca sunt prioritatile. Presedintele CJ Mehedinti a fost vazut de o tara intreaga la DNA, nu chemat acolo ci venit din proprie initiativa pentru Liviu Dragnea.
 
 

   

VALENTIN POPESCU EXECUTAT DE PSD IN CONSILIUL JUDETEAN

 

Directorul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Mehedinti, Valentin Popescu a fost executat in sedinta de Consiliu Judetean Mehedinti. In fapt motivele ar fi avut fundament daca in aceasta zi nu ar fost derulate mai multe evenimente. Legea pe care Presedintele Consiliului JudeteaN Mehedinti o invoca pentru a scapa de Popescu a fost schimbata in Parlament exact in ziua votului. Sedinta de Consiliu Judetean nu a mai avut loc la final de luna asa cum se face de la infintarea acestei institutii, s-a derulat in prima jumatate a acestei luni, proiectul nu a fost trimis la comisile de specialitate competente in acest caz, avizul comisiei juridice nu este semnat de secretarul acestei comisii, proiectul a ajuns la comisii cand acestea erau pe final de activitate si nu suntem siguri daca exista in acel moment cvorum. Foarte multe intamplari intr-un timp atat de scurt. Avand in vedere ca era vorba despre o persoana, votul ar fi trebuit sa fie secret dar s-a facut la vedere probabil de frica unui vot favorabil directorului si perla coroanei ar putea fi faptul ca aceasta masura fiind una de sanctionare dar nu cea finala ar fi trebuit data de catre conducatorul institutiei, adica Presedintele Consiliului Judetean Mehedinti nu de catre consilierii judeteni. Mai mult conform surselor Valentin popescu se afla in concediu medical, avand suspendate raporturile de munca in momentul in care consilierii PSD au votat suspendarea acestuia. Consilierii PNL au argumentat toata aceasta situatie si au pledat pentru o mai buna analiza dar nu detin majoritatea si intr-un final nu au participat la vot.
 

   

POLITIE POLITICA FACUTA DE POLITIA LOCALA DIN ORSOVA!?

 

Caz nemaivazut in Romania, normal se intampla la Orsova. Acolo un tanar nemultumit cum sunt foarte multi orsoveni de activitatea primarului acestui municipiu a facut un comentariu pe o retea de socializarea in care nu facea trrimitere nici la nume si nici la institutie. Se vede treaba probabil ca in Orsova, Stoica ar fi recunoscut inclusiv de Politia Locala ca mincinos avand in vedere ca fara sa dea numele persoanei mincinoase tanarul s-a trezit amendat de Politia Locala. Amenda 1.000 de lei noi pentru ca aderanjat ordinea si linistea publica sau cel putin legea 61 este indicata, cum o fi fluierat in biserca sau ce scandaluri s-au produs dupa acea postare nu stim din sursele noastre nimeni nu a amenintat cu un mitting de sustinere a primarului sau si mai grav cu actiuni ultimative pentru integritate fizica. Tanarul amendat de Politia Locala din Orsova caz unic pana acum este si cel care strange semnaturile orsovenilor pentru procedura de suspendare din functia de primar al lui Stoica. Acesta spune ca este urmarit in oras, hartuit si situatia se poate inrautatii. Stoica este primar membru PSD in Orsova si de numele lui se leaga cele mai mizerabile momente traite de Orsova cu statutul de municipiu al Romaniei.
 

   

RTVGalaxy.ro